Nuffic

Waar werelden samenkomen, ontstaan de mooiste dingen. Daar zijn wij van overtuigd. Wij zijn Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot beroepsgericht en hoger onderwijs en onderzoek.

Onze ambitie is dat iedere leerling en student internationale ervaring opdoet. Vanuit ons hoofdkantoor in Den Haag en 11 kantoren wereldwijd brengen we mensen, talen en culturen samen. En moedigen we iedereen aan om eigen grenzen te verleggen.

Dit doen we samen met onze nationale en internationale partners. We zetten ons in voor de ontwikkeling van leerlingen en studenten, en voor de groei van docenten, professionals en organisaties. Hiermee zetten we Nederland als toonaangevend kennisland op de kaart.

Nuffic. Meet the world.

RBB en Nuffic
Het netwerk van de RBB Groep is voor Nuffic een goede aanvulling op de activiteiten en netwerken in Nederland en wereldwijd. Het uitwisselen van kennis en het vergelijken van organisaties is leerzaam en waardevol voor alle deelnemers, ook wat dat betreft maken we hier graag deel van uit.