ICTU

ICTU helpt overheden bij het verbeteren van hun dienstverlening met ICT.  Als advies- en projectenorganisatie in dienst van het openbaar bestuur. Innovatief, creatief, technologisch hoogwaardig en met expertise in de uitvoering. Gedreven door vakmanschap, met hart voor de publieke zaak en zonder winstdoel. Resultaat voor de overheid, burgers en bedrijven staat daarbij steeds centraal.

Alle lagen van de overheid zijn vertegenwoordigd in het bestuur van ICTU. ICTU ís overheid, en alle overheden kunnen projecten door ICTU laten uitvoeren.

ICTU is sterk in het verbinden op vraagstukken die sectoroverstijgend zijn, gezamenlijke overheidsprojecten op het gebied organisatie- en procesinrichting, waar resultaat wordt bereikt als meerdere overheden samen werken en samen veranderen, ook met inzet van ICT. Voor meer informatie zie www.ictu.nl.

RBB en ICTU
ICTU wisselt graag kennis en ervaring uit die kan bijdragen aan haar missie overheden te helpen bij het verbeteren van hun dienstverlening met ICT. De doelstelling van de RBB Groep om van elkaar te leren en bij elkaar in de keuken te kijken, sluit daar uitstekend bij aan.