Doe mee met Garage De Bedoeling!

Op 14 september stemden velen van u de SVB Garage De Bedoeling tot winnaar van de RBB Award 2017. Daar zijn we best trots op.

Na de bijeenkomst hebben we meerdere verzoeken gekregen om eens te kunnen kijken bij de Garage. Dat kunnen we ons goed voorstellen. De SVB doet daarom graag een aanbod voor àlle belangstellenden onder de RBB leden.

SVB aanbod: een Garagebijeenkomst voor en door RBB leden over keten casuïstiek waarin regels de bedoeling van de wet in de weg zitten.

  • Inschrijvers voor de Garage de Bedoeling bijeenkomst worden gevraagd een casus uit de eigen praktijk in te sturen.
  • De deelnemersgroep selecteert samen welke casus we het meest Garage-waardig vinden voor gezamenlijke behandeling.
  • Er wordt een moment geprikt in de gezamenlijke agenda’s in de komende weken.
  • Het SVB Garageteam faciliteert de bijeenkomst; we zorgen dat er een werkplaatsopzichter is, dat er overalls zijn en dat de garage materialen op de bestemming komen.

Heeft u interesse om mee te doen? Meld u dan aan vóór 6 november bij garagedebedoeling@svb.nl

Wat bedoelen we met casuïstiek inbrengen
Stuur een beknopte beschrijving mee (2-3 alinea’s) van een

  • Klantsituatie
  • Uitvoeringsdilemma, het toepassen van een regel/wet of meerdere regels in de casus geeft geen passende oplossing, je krijgt er buikpijn van… dat kan toch niet de bedoeling zijn?
  • Ketendimensie: er zijn 2 of meer uitvoeringsorganisaties uit het RBB netwerk bij betrokken

Tijdpad
Voor 6 november : aanmelden van interesse en aanleveren van casuïstiek.
Week 13-17 november: keuze door aanmelders welke casus het meest interessant is;

Daarna samen kijken wie we voor de geselecteerde casus verder willen uitnodigen. We zoeken daarbij multidisciplinaire inbreng; expertise vanuit uitvoering en stafdirecties. Idealiter evenveel mensen uit uitvoering als uit stafdirecties die een deel van de oplossing kunnen inbrengen. Max 4-5 personen per organisatie.

Week 20-25 november: prikken van datum voor de bijeenkomst (2 uur tijd) in de gezamenlijke agenda (december/januari) en van beschikbare ruimte bij de aanvrager.