Platform Risicomanagement

30/10/2019 @ 09:30 - 16:00

Belastingdienst Toeslagen, Graadt van Roggeweg , Utrecht

Op woensdag 30 oktober aanstaande organiseren we weer een sprankelende bijeenkomst van het RBB Platform Risicomanagement. Uit de inventarisatie onder de deelnemers blijkt dat de voorkeur uit gaat naar cultuur, gedrag, governance en concrete aanpak in je eigen organisatie. Op deze dag bieden we een programma waarin de theorie met de laatste ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement wordt gepresenteerd, maar waar ook de praktijk aan bod komt. We hebben twee externe experts bereid gevonden om ons hierin mee te nemen.

Na afloop ga je naar huis met inzichten over recente ontwikkelingen (zoals bijv. resiliance) maar ook met concrete ideeën over de governance en de cultuur om risicomanagement verder te brengen in je eigen organisatie (theorie en praktijk).
We kijken uit naar weer een levendige ontmoeting met elkaar waarin natuurlijk ook gelegenheid is om elkaars ervaringen te delen.

Het RBB- Platform Risicomanagement is een actieve groep vakgenoten die twee a driemaal per jaar bijeen komt om ontwikkelingen en kennis te delen rond het vakgebied van risicomanagement. Deelnemers aan het platform zijn riskmanagers, adviseurs bedrijfsvoering, beleidsadviseurs, controllers en auditors en andere geïnteresseerden werkzaam bij uitvoeringsorganisaties.

Interesse? Neem contact op met de programmaleiding, Marcel Oostland of Albert van Tuil

Date/Time 30/10/2019 @ 09:30 - 16:00

Location Belastingdienst Toeslagen

Categories

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.