Platform Leren en Ontwikkelen Liefde voor leren

14/02/2020 @ 10:00 - 14:00

Vergadercentrum de Knoop, Croeselaan 14, Utrecht

Lunchbijeenkomst Platform Leren & Ontwikkelen: liefde voor leren

Het vakgebied van Leren en Ontwikkelen is voortdurend in beweging. Uitvoeringsorganisaties binnen het Rijk streven naar een duurzame en wendbare organisatie. Daar hoort continue ontwikkeling van medewerkers bij, of iemand nu net instroomt of al langere tijd werkzaam is. Leren en ontwikkelen is een krachtig hulpmiddel om professionele ontwikkeling te faciliteren. De wijze waarop dit binnen uitvoeringorganisaties wordt ondersteund is divers. In onze gesprekken met Rijkscollega’s constateren we een behoefte aan het delen van kennis en ervaringen om van/met elkaar te leren.

Om dit verder te verkennen en om doel en scope te bepalen nodigen we je uit voor een lunchbijeenkomst op Valentijnsdag. Aftrap wordt verzorgd door Ellen de Vries, directeur van de Belastingdienst Academie. Daarnaast deelt Paul Aartsen, directeur van EMC, zijn perspectief op leren en ontwikkelen met ons aan de hand van zijn rijke ervaring binnen de profit en non-profit sector. Deze bijeenkomst is bestemd voor ervaren professionals met L&O verantwoordelijkheid binnen uitvoeringsorganisaties binnen de Rijkoverheid

Deze bijeenkomst vindt plaats in de Knoop in Utrecht. Inschrijven kan via onderstaande link. Meer informatie bij aa.van.tuil@belastingdienst.nl (06-18600745).

 

 

Voor meer informatie kan je terecht bij de programmaleiding: aa.van.tuil@belastingdienst.nl (06-18600745)

 

 

Date/Time 14/02/2020 @ 10:00 - 14:00

Location Vergadercentrum de Knoop

Categories

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.