Platform HR Van strategie naar Beleid

18/05/2018 @ 09:30 - 13:30

Belastingdienst de Knoop, Mineurslaan 500, Utrecht

Vooruitblikken op het terrein van personeelsbeleid doen organisaties aan de hand van een strategische personeelsplanning. Voor 2019 moet er voor de tweede keer een tweede Meerjarige Personeels Planning (MPP) per departement worden gemaakt en wel voor de periode 2019-2023. Ten opzichte van de eerste keer moet nog een forse kwaliteitsslag worden gemaakt zoals ook de ARK daarover constateerde omdat de mate van detaillering, uitwerking en correctheid van de diverse MPP’s 2016 nog sterk uiteen liep. Het plan zal niet alleen als product maar ook als proces verankerd moeten worden als onderdeel van de algemene planning en control cyclus. De interdepartementale werkgroep MPP speelt nu een initiërende en begeleidende rol in de aanloop naar de MPP 2019 en organiseerde hiervoor al een tweetal Leernetwerkbijeenkomsten. Als RBB platform HR hebben we eveneens een kans om hierover met en van elkaar te leren en te werken aan het MPP 2019.

Op 18 mei is de Belastingdienst (als grote uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Financiën) gastheer. Als leidraad kunnen de plannen van aanpak van de diverse onderdelen worden gedeeld en/of de dominante thema’s per departement worden besproken. Daarnaast is er uiteraard ruimte om eigen dilemma’s en opgaven in te brengen. Doel is om kennis en ervaringen uit te wisselen op dit terrein en om jouw professionele netwerk (in de publieke sector) te verstevigen. De bijeenkomst is bestemd voor HR collega’s die werken aan strategische personeelsplanning van kleine en grote organisaties.

Collega’s die een bijdrage aan de voorbereiding willen leveren, kunnen daartoe per mail contact opnemen met Pierre Hornikx (pah.hornikx@belastingdienst.nl) of Albert van Tuil (RBB-Groep 06-18600745)

Kaart niet beschikbaar

Date/Time 18/05/2018 @ 09:30 - 13:30

Location Belastingdienst de Knoop

Categories Geen Categorieën

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *