Kennisgroep HR

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 18/04/2019
13:00 - 16:30

Locatie
Bureau Halt

Categorieën Geen Categorieën


Collega’s van overheidsorganisaties inspireren elkaar, werken samen en steunen elkaar in hun vakgebied. Via de platfora weet men wat er speelt bij andere organisaties en waar je terecht kan voor reflectie, advies en hulp. Deelname aan een platform betekent een verbreding van jouw professionele blik en een versteviging van jouw professionele netwerk. Het onderwerp van deze bijeenkomst wordt ingevuld door een voorbereidingsgroep. Deelname staat open voor (strategische) HR adviseurs.

Bruisende organisaties
Een belangrijke taak in ons ‘HR vakgebied’ is om ervoor te zorgen dat we medewerkers gemotiveerd houden voor het werk dat ze doen en daarbij bij voorkeur aansluiten op de intrinsieke motivatie om in de publieke sector te werken. Wat kunnen we doen om mensen en de organisatie ‘bruisend’ te houden. Lidewey van der Sluis (prof talentmanagement Nyenrode) sprak daarover in het RBB netwerkcongres in september 2018. Wij kunnen daaraan bijdragen als goed werkgever door mensen gemotiveerd te houden en waar nodig uitdagingen te bieden. dat kan zijn binnen de eigen organisatie of mogelijk ook daarbuiten. In het netwerk van publieke dienstverleners hebben we voorbeelden daarvan, klein en groot.
Op deze bijeenkomst van de kennisgroep staat dit thema centraal en delen we enkele praktijkvoorbeelden van Halt (Verrijk met LEF), van UWV (Olifantenpaadjes naar KvK en Belastingdienst) en van enkele andere organisaties uit het netwerk. Graag ontvangen we ook voorbeelden uit andere organisaties zodat we nog wat inspiratie kunnen opdoen.

Mocht je willen deelnemen laat dat s.v.p. weten via de mail aan aa.van.tuil@belastingdienst.nl.

 

Powered by Events Manager